aeroplan Napisano 9 Styczeń 2005 Napisano 9 Styczeń 2005 Witam. Bardzo chciałbym wciągnąć się w świat 3D, ale nie bardzo wiem od czego zacząć :( Mówią, że tutaj pomóc może tylko szkoła, ale czy naprawdę nie ma innego sposobu ?? Chodzi mi o książki itp. Moglibyście mi powiedzieć w które książki zainwestować ?? Którą kupić na sam początek ?? I czy wogóle jest szansa na powodzenie ? :) Dzięki
Gość Raffaello Napisano 9 Styczeń 2005 Napisano 9 Styczeń 2005 polecam najbardziej - "3DS MAX 5 Projekty i rozwiązania" tu znajdziesz ciekawe rozwiązania - "3ds max 6 Skuteczne rozwiązania" i troszeczke starsza wersja maxa 4 ale tez cos znajdziesz - "Po prostu 3DS Max 4" luknij na tą stronkę http://helion.pl/grafika.htm a przeczytasz sobie rezenzje nie których książek i może wtedy kupisz poprzez przesyłkę lub w księgarni Serdecznie pozdrawiam i życzę powodzenia i dobrych renderków ;)
Gość Raffaello Napisano 9 Styczeń 2005 Napisano 9 Styczeń 2005 a szansa jest zawsze, więc działaj chłopie
Piotr Dobosz Napisano 10 Styczeń 2005 Napisano 10 Styczeń 2005 jaka szkola??????:) w szkolach to uczol w wiekszosci samych podstaw:) najwiecej nauczysz sie z tutkow i ksiazek pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi