abstract Napisano 11 Styczeń 2005 Napisano 11 Styczeń 2005 Witam W czasie gdy kurs dolara jest niski i nadazyla sie okazja mam chec zamowic sobie plyty szkoleniowe z zagranicy konkretnie z usa jednak nie wiem ile wyniesie mnie koszt przesylki i inne oplaty . prosze o pomoc! i
dirty Napisano 11 Styczeń 2005 Napisano 11 Styczeń 2005 przy zamowieniach zawsze masz do wyboru metode przesylki i ile to wyniesie. zwykly priorytet pocztowy za tego typu rzeczy z usa do polszy (tydzien do dwoch) to ~20$. fakt, oplaca sie teraz kupowac poki dolar jest za pol darmo. sam mam zamiar wydac pare stowek na jakies fajne dvd (chociaz znajac zycie to pewnie wyskoczy mi jakis nieplanowany wydatek...)
abstract Napisano 11 Styczeń 2005 Autor Napisano 11 Styczeń 2005 zycie jest ciezkie a kazdej zlotowce w naszym pieknym kraju ciezko jest wysiedziec w portfelu. dzieki za pomoc. pozdrawiam.
Chalek Napisano 11 Styczeń 2005 Napisano 11 Styczeń 2005 Z własnego doświadczenia radzę nie oszczędzać na przesyłce. Lepiej zabulić trochę wiecej i zamówić jakimś solidnym kurierem niż zwykłą pocztą. Miałem awarię, bo prezent zamówiony (zapłacony z góry kartą) nie doszedł przed świętami, a zamówiłem pod koniec listopada. Nie doszedł do dziś i już pewnie nie dojdzie...
abstract Napisano 12 Styczeń 2005 Autor Napisano 12 Styczeń 2005 A polska czy u nas sa dostepne jekies dobre DVD oprucz Evermotion ktore ceni w euro nic nie moglem do tej pory znalesc. Moze jakies szkolenia na stronie discreeta znalazlem kurs w Lodzi a Warszawa czy tu prowadzone sa jakies szkolenia?
exTolek Napisano 19 Styczeń 2005 Napisano 19 Styczeń 2005 No właśnie, znacie jakieś szkolenia na dvd, albo coś takiego... Ja osobiście widziałem jakieś Lynda.com. Mają tam wszystko, dobre dla początkującego, tak mi sięwydaje. Szukam jakiś zagranicznych publikacji, najlepiej w języku angielskim (UK), o projektowaniu, coś w stylu tej książki, którą podali w newsach ostatnio.
Rekomendowane odpowiedzi