Napisano 12 Styczeń 200520 l Jest to zegarek który od kilku lat noszę na ręku i przeszedł już tyle, że postanowiłem go uwiecznić :)
Napisano 12 Styczeń 200520 l Pierwsza wersja lepsza, druga wyglada miejscami jak negatyw. Fajny zegarek, ale chyba jest bug w siatce na bransolecie z lewej strony drugiego ogniwa przy laczeniu jakos dziwnie wyglada. Kadr jest troche dziwny, za ciasny. Metal wyglada malo fajnie, pewnie dlatego, ze nie ma za bardzo co sie w nim odbijac. Moze albo dorob jakas mala scenke i lepiej to odwietl, albo wyrenderuj z HDRI. Czy guziczki w rzeczywistosci tez sa takie kwadratowe i wystajace?
Napisano 12 Styczeń 200520 l Autor Dzięki, teraz jak na to patrze to faktycznie wygląda jak negatyw :) Poprawię. Guziczki są takie same, ale jeśli bardzo rażą to mogę je trochę zmienić, nie musi to być przecież idealna kopia.
Napisano 12 Styczeń 200520 l Wydaje mi sie ze te cyferki na wyswietlaczu nie powinny dawac cienia. Ogolnie to przyjemny zegareczek :)
Napisano 12 Styczeń 200520 l pracka mi sie podoba w szczegolnosci ze mam podobny zegarek :) a te cyferki naprawde rzucaja cien na tarcze :) wiem bo sprawdzalem
Napisano 13 Styczeń 200520 l niezłe to masz tylko w drugiej wersji ten pasek jak is z d. hmm? Czemu? Mi się podoba. PS:Husky, pisz poprawną polszczyzną, tak aby się doczytać dało...
Napisano 13 Styczeń 200520 l Autor Skorzystałem z kliku waszych uwag i dzięki za nie. Obecnie zegarek wygląda następująco i chyba tak już zostanie. Piszcie czy naprawiłem czy zepsułem :)
Napisano 14 Styczeń 200520 l no nie wiem czy on jest az za bardzo gleboki moj jest jeszcze glebszy :) ale troszeczke inaczej srodek wyglada i tej glebokosci nie widac a jak jest w zegarku RavBio to sie nie udzielam bo nie widzialem oryginalu a po poprawkach wydaje mi sie ze jest o wiele lepszy niz poprzednio