RavBio Napisano 12 Styczeń 2005 Napisano 12 Styczeń 2005 Jest to zegarek który od kilku lat noszę na ręku i przeszedł już tyle, że postanowiłem go uwiecznić :)
Webmaster Napisano 12 Styczeń 2005 Napisano 12 Styczeń 2005 Fajnie by było zrobić jemu animacje... :)
Chalek Napisano 12 Styczeń 2005 Napisano 12 Styczeń 2005 Pierwsza wersja lepsza, druga wyglada miejscami jak negatyw. Fajny zegarek, ale chyba jest bug w siatce na bransolecie z lewej strony drugiego ogniwa przy laczeniu jakos dziwnie wyglada. Kadr jest troche dziwny, za ciasny. Metal wyglada malo fajnie, pewnie dlatego, ze nie ma za bardzo co sie w nim odbijac. Moze albo dorob jakas mala scenke i lepiej to odwietl, albo wyrenderuj z HDRI. Czy guziczki w rzeczywistosci tez sa takie kwadratowe i wystajace?
RavBio Napisano 12 Styczeń 2005 Autor Napisano 12 Styczeń 2005 Dzięki, teraz jak na to patrze to faktycznie wygląda jak negatyw :) Poprawię. Guziczki są takie same, ale jeśli bardzo rażą to mogę je trochę zmienić, nie musi to być przecież idealna kopia.
Baton Napisano 12 Styczeń 2005 Napisano 12 Styczeń 2005 Wydaje mi sie ze te cyferki na wyswietlaczu nie powinny dawac cienia. Ogolnie to przyjemny zegareczek :)
krzysiek1712 Napisano 12 Styczeń 2005 Napisano 12 Styczeń 2005 pracka mi sie podoba w szczegolnosci ze mam podobny zegarek :) a te cyferki naprawde rzucaja cien na tarcze :) wiem bo sprawdzalem
Gość HUSKY Napisano 13 Styczeń 2005 Napisano 13 Styczeń 2005 niezłe to masz tylko w drugiej wersji ten pasek jak is z d.
Gheed Napisano 13 Styczeń 2005 Napisano 13 Styczeń 2005 niezłe to masz tylko w drugiej wersji ten pasek jak is z d. hmm? Czemu? Mi się podoba. PS:Husky, pisz poprawną polszczyzną, tak aby się doczytać dało...
RavBio Napisano 13 Styczeń 2005 Autor Napisano 13 Styczeń 2005 Skorzystałem z kliku waszych uwag i dzięki za nie. Obecnie zegarek wygląda następująco i chyba tak już zostanie. Piszcie czy naprawiłem czy zepsułem :)
Morph0001 Napisano 13 Styczeń 2005 Napisano 13 Styczeń 2005 mi sie podoba tez ale jest jak dla mnie to troche za gleboki w srodku..
krzysiek1712 Napisano 14 Styczeń 2005 Napisano 14 Styczeń 2005 no nie wiem czy on jest az za bardzo gleboki moj jest jeszcze glebszy :) ale troszeczke inaczej srodek wyglada i tej glebokosci nie widac a jak jest w zegarku RavBio to sie nie udzielam bo nie widzialem oryginalu a po poprawkach wydaje mi sie ze jest o wiele lepszy niz poprzednio
Rekomendowane odpowiedzi