reVis Napisano 12 Styczeń 2005 Napisano 12 Styczeń 2005 Aktualnie posiadam w domu 3ds max6 i mam z nim mały problem, który jednak w swojej prostocie bardzo mnie wnerwia. Otóż w poszczegulnych viewportach zamiast ich nazwy (front, left,...) mam tylko małą kropkę, a przy osiach kierunku nie widzę opisów (x,y,z) tylko same osie... Na dłuższą metę jest to strasznie niewygodne, a nie mogę znaleźć opcji zmieniającej tej sytuacji. Względem osi wyłączenie i włączenie opcji w Customize/Preference/Viewports -> Display World Axis nie pomaga...
Reanimator Napisano 12 Styczeń 2005 Napisano 12 Styczeń 2005 Probowales zmienic Driver? Tez w Customize/Preference/Viewports
reVis Napisano 12 Styczeń 2005 Autor Napisano 12 Styczeń 2005 Mam aktualnie redeona 9550 z directem 9.0... różne zmiany tam nie pomagają... Na początku po instalce maxa wszystko było ok i nagle po jakimś tygodniu puufff i jest jak jest.
La R Napisano 12 Styczeń 2005 Napisano 12 Styczeń 2005 czasem coś się pierdzieli z śmindołsem (xp), u mnie nie chciał ładować się plugin menatala...pomogło jedynie formatowanie dysku (ale to ostateczność)...
Rekomendowane odpowiedzi