Gość jack Napisano 13 Styczeń 2005 Napisano 13 Styczeń 2005 Mam ogromny problem z oswietleniem sceny nocnej.Chodzi o to ze jestem poczatkujacy i nie wiem jak realistycznie oswietlic scene nocna jakie swiatło przypisac latarniom itd..Bardzo bym był wdzięczny za wskazówki.Z góry wielkie dzieki Pozdrawiam
Webmaster Napisano 13 Styczeń 2005 Napisano 13 Styczeń 2005 Widze że jesteś początkujący, który ma dopiero 1 post. A więc masz już jakieś latarnie i scenee? Posprawdzja w tutorailach które sa na stronie www.max3d.pl
Gość jack Napisano 13 Styczeń 2005 Napisano 13 Styczeń 2005 Mam pare latarni i ulice i nie wiem jak dopasowac swiatlo zawsze wychodzi mi za jasne i za ostre poprostu nie realistyczne:/
Webmaster Napisano 13 Styczeń 2005 Napisano 13 Styczeń 2005 http://www.max3d.pl/show.php?id=tut_3dsmax ---tutoriale tam poszukaj jak zrobić, jak ci pisać nie będe bo sam musisz się tego nauczyć, wtedy to zapamiętasz, masz już ułatwienie bo są tutoriale
Webmaster Napisano 13 Styczeń 2005 Napisano 13 Styczeń 2005 Noi po co mu gadałeś :( Sam mógł by się nauczyć!! Wtedy by zapamiętał jak to się robi
Marcin Napisano 13 Styczeń 2005 Napisano 13 Styczeń 2005 Webmaster - wes sie kur... czasem zamknij ...
Rekomendowane odpowiedzi