Napisano 18 Styczeń 200520 l Witam mam opromny problem zrenderowalem animacje i mam dziwne kropki na renderze prosze o pomoc.nie mam pojecia co robic:(:(gdy konczy sie ciemnosc to na materiale a raczej w jakosci pojawiaja sie kropeczki tak jak by byla jakosc zla ale jezeli renderuje to do idealnej jakosci jest dokladnie to samo:( co robic? prosze o pomoc pozdrawiam http://www.apropos.3lan.pl/df.avi
Napisano 18 Styczeń 200520 l jezeli dobrze rozumiem to chodzi ci o to migotanie textur?? jezeli tak to musisz wybrac filtr jakis telewizyjny...a nie podstawowy gdyz on nadaje sie jedynie do animacji obrazoow potrzebnych do drukoow spowodowane jest to maxymalnym wyostrzeniem a ty musisz zstosowac jakis filtr poionowy albo poziomy ... cos takiego...a jezeli nie ot obiega to sory ale nie wiem:D
Napisano 18 Styczeń 200520 l Autor narazie wywalilem troszke bumpa i rozmycie dalem tak jak bylo na 1.0 i jest w miare oki:) ale dziekuje za pomoc:)
Napisano 19 Styczeń 200520 l Autor kurcze jednak dalej jest ten problem:( nie wiem co z tym zrobic tekstura jest bardzo wysokiej jakosci a jednak w animacji wyglada strassznie:(
Napisano 25 Styczeń 200520 l Autor bez kodeka Kris_R to bylo. ale juz jakos ja sprzedalem:) i zrobilem tak zeby nie wygladalo tak zle pobawilem sie ustawieniami tekstur choc dalej nie bylo idealnie lecz nie bylo tez az tak bardzo zle:( pozdrawiam serdecznie i bardzo dziekuje za pomoc:)