Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Ludzie cza mi rozbryzgnietej krwi na ścianie najlepiej jak by była w dużej rozdzielczosci chociaz mniejsza tez sie zadowole a i jeszcze jedno jak już mi coś odpowiecie co myśle ze zrobicie to miał bym jeszcze jedną taką małą proźbę podajcie mi jeszcze jakiegos linka na jakas dobryńką stronke z takimi stuff\'ami i innymi bajerasami. Oczywiście jeśli czujecie że naprawdę macie na to ochote bo jak nie to nie musicie.

A jeszcze coś, mam takiego problema mianowicie gdy czasami sobie robie w MAX\'e jakiś madelos to przy obcji MIROR (hyba dobrze napisane,tzn kopiowanie lustrzane modelu) MAX\'siu wywala mi sie czy zapisać Bukapa bo MAX sie zaraz zamknie. No i nie wiem czym to jest spowodowane może zbyt dużą ilością poligonów czy czym.Jak myślicie bo mnie jóż szlak jasny trafia a jeszcze dodam że MAX4.0(jakiego obecnie używam) włancza mi się ok. 3-4 min. wic można sobie wyobrazić jakie męki przeżywam. Wybaczcie jeśli w my tekście są jakieś błędy ort. bo niestety mam ten talent do stawiania ich a w Wordziaku nie chce mi sie pisać. Senkiu thanks za wszystko cze, by, aliwederczi, alocha, poprostu dobranoc czy jakoś tak :)

• Odpowiedzi 1
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Napisano

z wypadaniem z Maxika to prosta sprawa: zmien procka na mocniejszego (mi pomoglo) lub wylacz wszystkie glupoty ktore odpalaja sie razem ze startem windowsa :D