egon14 Napisano 2 Luty 2006 Napisano 2 Luty 2006 hehe, bardzo ładny modele, niemam zastrzeżeń do niego :), hyba wkońcu też bende musiał sie zabrac za mojego malacza w 3d :) Pozdrawiam :)
Gość marcin_mocny Napisano 2 Luty 2006 Napisano 2 Luty 2006 a ja zauważyłem że na tym ostatnim renderze sobie pokryłeś szybę materiałem szkła reflektora z bumpem:) ogólnie fajny kaszlak
Ecikgti Napisano 2 Luty 2006 Napisano 2 Luty 2006 a ja zauważyłem że na tym ostatnim renderze sobie pokryłeś szybę materiałem szkła reflektora z bumpem:) ogólnie fajny kaszlak Hm. Własnie sie zastanawiałem dlaczego mi tak wyszło. Dzieki za podpowiedz :):):)
mujas Napisano 3 Luty 2006 Autor Napisano 3 Luty 2006 Ecik chciałem się zapytać czy jakieś tuningi maluszka są przewidywane w dalszych pracach ?? (może wersja cabrio :))
Ecikgti Napisano 5 Luty 2006 Napisano 5 Luty 2006 Mujas Niestety ale zadnego Tuningu nie planuje.Bedzie tylko drobna naklejeczka z boku. W sumie bede konczył zabawe z tym Maluszkiem. Poprawie jeszcze światła z przodu i to wszystko. Za bardzo mnie meczy ten Maluszek.
Ecikgti Napisano 5 Luty 2006 Napisano 5 Luty 2006 Niechcący wyszedł mi taki renderek. Cos mi sie poprzestawiało hi :)
Ecikgti Napisano 7 Luty 2006 Napisano 7 Luty 2006 http://www.republika.pl/max3d_moje_sceny/Grafa1.html
Rekomendowane odpowiedzi