Tomur Napisano 22 Styczeń 2005 Napisano 22 Styczeń 2005 Jeżeli ktos widzial rysunek Syda Mead'a to wie o co chodzi. Zanim opisze wiecej to w skrocie: Gigantyczne mechaniczne zwierzeta w ostatnim skoku dopadają mety, wielomilionowa publicznosc zrywa się z miejsc. Ogluszający ryk owacji rozrywa przestrzen. Nara
Leru Napisano 22 Styczeń 2005 Napisano 22 Styczeń 2005 witam w bitwie, życzę powodzenia, świetnie, że się również dołączyłeś :)
Tomur Napisano 24 Styczeń 2005 Autor Napisano 24 Styczeń 2005 Czasu jest duzo wiec pofolguje sobie z koncepcją.
leander Napisano 24 Styczeń 2005 Napisano 24 Styczeń 2005 hehe, ales sie rozszalal ;) Ciekawy obrazek. Proponowalbym uwolnic konia z tego dziubatego pyska, bo ma sie skojarzenia z kagancem i psem i w ogole jakis smutny jest :) Czekam na nastepne koncepty, nie zaluj nam ;) Im wiecej wymyslisz, tym szybciej pojdzie w 3D.
Tomur Napisano 27 Styczeń 2005 Autor Napisano 27 Styczeń 2005 Mala rewizja : Mechaniczne zwierzeta na prawie 100 % to bedą niedwiedzie, a raczej wariacja na temat ich szkieletu. Co do scenki to moze nie meta ale np: taki mis skaczacy przez przeszkode :)
Leru Napisano 27 Styczeń 2005 Napisano 27 Styczeń 2005 klimaty Soryam`y mi się kojarzą. Była taka seria jego prac ze zwierzętami z chromu czy czegoś takiego (na zeszytach było). Fajne szkice :)
Tomur Napisano 31 Styczeń 2005 Autor Napisano 31 Styczeń 2005 Tak na szybko dwa koncepty scenki . Malowalismy sobie z synkiem farbkami no i jakis tam zalazek scenki jest. Czy to dobry kierunek? Prawdziwe misie wygladaja ciekawiej ( czyzby szykowal sie fur?) Pozdro
Leru Napisano 31 Styczeń 2005 Napisano 31 Styczeń 2005 ciekawe te koncepty, szczególnie pierwszy :) fajnie uchwyciłeś (uchwyciliście ? :) ) ruch Myślę, że jeśli by trochę przybliżyć gigantów do kamery i ich aktualne pozy trochę bardziej wygiąć, to możnaby fazę konceptu zakończyć i zająć się realizacją w 3D.
Tomur Napisano 1 Luty 2005 Autor Napisano 1 Luty 2005 @Leru -Jeszcze pare misiaczkow i sprobuje powolutku zaczac modelowac Aha soft to bedzie Maya 5, ale boje sie ze komp mi nie pociagnie futerek . Pozdro
sayonerka Napisano 8 Luty 2005 Napisano 8 Luty 2005 Haha Tomur w 3d ;) Wciaz widac jednak co sprawia Ci najwieksza frajde: concepty! ;) Juz nie moge sie doczekac teksturek - powodzenia i pozdrawiam!
JmTm00 Napisano 3 Kwiecień 2005 Napisano 3 Kwiecień 2005 Łoł! :)...wystarczyl mi opis tej sceny, pomysl jest super...i te gigantyczne miski...mam nadzieje ze tego nie odpuscisz, bo chcialbym taka scene zobaczyc, a jak uda Ci sie oddac "euforie" widowni to ta scenka sama w sobie bedzie "rozrywac przestrzen". Powodzenia
Rekomendowane odpowiedzi