Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jeżeli ktos widzial rysunek Syda Mead'a to wie o co chodzi.

Zanim opisze wiecej to w skrocie:

Gigantyczne mechaniczne zwierzeta w ostatnim skoku dopadają mety, wielomilionowa publicznosc zrywa się z miejsc. Ogluszający ryk owacji

rozrywa przestrzen.

Nara

• Odpowiedzi 11
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hehe, ales sie rozszalal ;) Ciekawy obrazek. Proponowalbym uwolnic konia z tego dziubatego pyska, bo ma sie skojarzenia z kagancem i psem i w ogole jakis smutny jest :)

Czekam na nastepne koncepty, nie zaluj nam ;) Im wiecej wymyslisz, tym szybciej pojdzie w 3D.

Napisano

Mala rewizja : Mechaniczne zwierzeta na prawie 100 % to bedą niedwiedzie, a raczej wariacja na temat ich szkieletu.

Co do scenki to moze nie meta ale np: taki mis skaczacy przez przeszkode :)

Napisano

klimaty Soryam`y mi się kojarzą. Była taka seria jego prac ze zwierzętami z chromu czy czegoś takiego (na zeszytach było).

Fajne szkice :)

Napisano

Tak na szybko dwa koncepty scenki . Malowalismy sobie z synkiem farbkami no i jakis tam zalazek scenki jest. Czy to dobry kierunek?

Prawdziwe misie wygladaja ciekawiej ( czyzby szykowal sie fur?)

Pozdro

Napisano

ciekawe te koncepty, szczególnie pierwszy :) fajnie uchwyciłeś (uchwyciliście ? :) ) ruch

Myślę, że jeśli by trochę przybliżyć gigantów do kamery i ich aktualne pozy trochę bardziej wygiąć, to możnaby fazę konceptu zakończyć i zająć się realizacją w 3D.

Napisano

@Leru -Jeszcze pare misiaczkow i sprobuje powolutku zaczac modelowac

Aha soft to bedzie Maya 5, ale boje sie ze komp mi nie pociagnie futerek .

Pozdro

Napisano

Łoł! :)...wystarczyl mi opis tej sceny, pomysl jest super...i te gigantyczne miski...mam nadzieje ze tego nie odpuscisz, bo chcialbym taka scene zobaczyc, a jak uda Ci sie oddac "euforie" widowni to ta scenka sama w sobie bedzie "rozrywac przestrzen". Powodzenia

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności