mort Napisano 22 Styczeń 2005 Napisano 22 Styczeń 2005 Witam, tu jestem pierwszy raz, a i technicznie nie jestem mocny wiec pewnie nawet nie skończę pracy (szczególnie że matura tuż tuż :P ), no ale zobaczymy jak będzie. na razie nie wiem dokładnie co to będzie, ale myślę o jakimś grobie mauzoleum albo kapliczce, w lesie....poszkicuje coś i pomyślę..... siadam do ołówka i życzę wszystkim uczestnikom bitwy powodzenia! EDIT: zmiana planów, robie ruiny zamku :P zrobiłem już plan zamku, powoli biorę sie za bryłę. Załączam plan, a poniżej legenda do niego: 1.kuchnie 3. główna bryła zamku 9. studnia 7.pręgierz 10.bramy 8. główna baszta reszta to budynki goscinne i kwatery służby/wojska
mort Napisano 23 Styczeń 2005 Autor Napisano 23 Styczeń 2005 mały update, zrobiłem podstawową bryłe zamku, i powoli biore sie za detale...(wolno mi to coś idzie , ale jak skończęsie uczyćna wszystkie spr. to wezmęsieostro do roboty :D )
Leru Napisano 23 Styczeń 2005 Napisano 23 Styczeń 2005 jeśli robisz update to umieszczaj go w kolejnym poście i zmieniaj TEŻ załącznik pierwszego. W ten sposób powstanie WIP, a nie tylko dwupostowy wątek :)
Rekomendowane odpowiedzi