Gość therrgo Napisano 24 Styczeń 2005 Napisano 24 Styczeń 2005 Witam!!! Jest to moja pierwsza bitwa i pierwszy post :). W swojej pracy na bitwe chcialbym przedstawic wyscig rydwanow zaprzezonych w jakies gigantyczne fantasyczno/horrorowate bestie. Czy calosc bedzie sie odbywac na jakiejs arenie czy w innym miejscu, i czy powozic beda ludzie czy jakies inne gagatki teggo jeszcze nie ustalilem, ale wszystko wyjdzie w praniu :). Co do aktualizacji to niewiem kiedy wrzuce jakies pierwsze renderki bo czasu na 3d za duzo nie mam (wiekszosc dnia jestem w pracy a po pracy mam magisterke na glowie) ale cosik tam dlubac bede. Jak mi to wyjdzie zobaczymy (z modelingiem jakos moze i sobie poradze ale z teksturowaniem to mi bedziecie musieli sporo pomoc bo w tym jestem zielony). No ale cocojumbo i do przodu :). Pozdrawiam
Leru Napisano 24 Styczeń 2005 Napisano 24 Styczeń 2005 pomysł ciekawy, szczególnie, że rydwany coś w sobie mają (już sama nazwa taka.... magiczna ;) ) witam zarówno na forum jak i w Bitwie, życzę powodzenia :) hehe mam podobną sytuację, tylko, że z dyplomówką
Rekomendowane odpowiedzi