Shodan Napisano 25 Styczeń 2005 Napisano 25 Styczeń 2005 Witam wszystkich. Otóż wykonałem stronę dla zabrzańskiego dojo. Szkoły dalekowschodnich sztuk walki. Zleceniodawcy projekt bardzo się podobał, ale chciałbym wiedzieć co wy sądzicie na ten temat. UWAGA! Strona jest na bardzo wolnym serwerze, a zleceniodawca go nie chce zmienić :( http://www.shudokan.w9.pl/
Łukasz Burnet Napisano 25 Styczeń 2005 Napisano 25 Styczeń 2005 witam spoko stronka hmm ale brakuje jej tego czegos, pierwsze w oczy mi sie rzuca shudokan pozniej lukam na adresik, animacja sie wyroznia sposrod tej statycznej calosci niom i ok stronka ale slowa 'rewelacja' nie moge tu uzyc ;) a swoja droga cwiczylem kiedys aikido przez rok :P w kraku u Zięby pod patronatem Yoshimitsu Yamada jednego z uczniow samego zalozyciela Morihei Ueschiba :) mam nawet autograf hyhy tzn jakies hieroglif :P boicie sie juz ? hyhy pozdrawiam all
Abadon Napisano 22 Luty 2005 Napisano 22 Luty 2005 Hej... Stronka całkiem fajna... zgadzam się z przedmowcą... brakuje tego czegos... ale ogojnie jest fana... klimatyczna (tak mi się wydaje bo nigdy zegos takiego nie cwiczyłem) ;-P... Pozdrawiam...
Rekomendowane odpowiedzi