sartr Napisano 25 Styczeń 2005 Napisano 25 Styczeń 2005 Czesc, postanowiłem pouczyć sie troche animować ludzkie postaci, a że ostatnio 10secondclub jest popularny to wykozystałem ich scieżke dźwiękową, na konkurs to sie nienadaje ale powiedzcie co myslicie biorąc poduwage że jest to pierwsza moja ludzka "animacja":) pozdrawiam http://www.sitesled.com/members/seartr/cousin21.avi
Gość jagi Napisano 25 Styczeń 2005 Napisano 25 Styczeń 2005 jak na pierwsza animke to nawet niezle ale jest moment w ktorym usta sie nie ruszaja mimo ze gostek mowi :P
rudylew Napisano 8 Luty 2005 Napisano 8 Luty 2005 Bravo \0/ Bravo | | Bravo / \ ................Jak na pierwszą animację "ludzką" całkiem wpożądku. Mi tylko przeszkadza jedna sprawa, że w ustach jednego bohatera widać rękę tego z tyłu :). I ruch zagarniający łyżeczkę jest troszeczkę nie naturalny chyba powinieneś rękę ułozyć kciukiem do góry (bo przecież łyżeczki się nie chwyta za górną część bo się zarazki przenoszą). Ogólnie Bravo!
Tomek Kosiorek Napisano 8 Luty 2005 Napisano 8 Luty 2005 fajne:) jak poczatek to mysle ze podstawy sa
Rekomendowane odpowiedzi