Mcode Napisano 25 Styczeń 2005 Napisano 25 Styczeń 2005 Witam szystkich jest to mój pierwszy udział w bitwie!! :D Moja koncepcja wygłąda mniej więcej tak : duży ołtarz ofiarny z posągiem słońca, w słońcu duży czerwony diament żócający na ołtarz czerwoną poświatę. W tle znajdują się poniszczone piramidy typu asteckiego a za nimi wielkie góry!! Szkic i początkowy render dołączę póżniej. Powiedzcie co o tym sądzicie.. Oto głaz który będzie stał przy wejściu na ołtarz będzie na nim jeszcze czaszka tylko nie wie czy modelowana czy texturowana!! Popatrzcie i doradcie jak zrobić czasszkę ----->
Leru Napisano 25 Styczeń 2005 Napisano 25 Styczeń 2005 witam na forum jak również i w Bitwie :) życzę powodzenia w realizacji ciekawego pomysłu
tweety Napisano 25 Styczeń 2005 Napisano 25 Styczeń 2005 wizja ciekawa. mam nadzieję że nie zaniedbasz przygotowania historycznego i zamiast azteckich glifów dasz inkaskie albo majowskie (heh. plemię Mayi;) ). no i oczywiście witamy w bitwie!!!
Leru Napisano 26 Styczeń 2005 Napisano 26 Styczeń 2005 Mcode -> jeśli coś zmieniłeś w scenie to dopisuj posta, powstanie cały WIP, a przy każdej zmianie TEŻ zmień załącznik pierwszego postu.
Rekomendowane odpowiedzi