Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć to znowu ja mam pytanie jak zrobić aby jakiś obiekt sukcesywnie się pojaiwiał ale nie cały tylko wyznaczonymi kawałkami i w odpowiedniej kolejności ustawionej przezemnie np.pękanie lodu albo coś takiego[ziewa]

• Odpowiedzi 5
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

heja

nie wiem czy do konca rozumiem o co Ci chodzi ale jesli chcesz zeby cos sie pojawialo i masz to cos w odrebnych czesciach to mozesz zrobic pare materialow z animowanym opacity (z 0 do 100), ktore beda tak robic ze sie beda pojawiac w roznych klatkach i przypisac te materialy odpowiednim obiektom (albo face\'om jesli jest to jeden obiekt) i tyle.

problem sie jednak pojawia gdy elementow pojawiajacych sie masz bardzo duzo (powiedzmy \"od cholery\" - jesli chcesz dokladnie wiedziec). wtedy robienie calej masy materialow moze sprawic troche problemow:). dlatego moze warto poszukac innego rozwiazania

tak czy siak pozdrufka

Napisano

nie wiem. opacity to jedyne co mi do mozguprzychodzi. gdybym znal lepiej problem, gdybym do konca wiedzial o co chodzi to moze bym cos wymyslil ale wydaje mi sie ze to co tam napisalem wystarczy...