Napisano 26 Styczeń 200520 l Siema, jestem nowy i jest to mój pierwszy samochód za jaki się zabrałem, a ze widzialem tu wielu wspanialych grafików mam nadzieję że doradzicie mi coś w sprawie modelowania...
Napisano 26 Styczeń 200520 l Powitac, powitac ;). Po co ci te dwa trojkaty nad nadkolem? :) Podziel drzwi na 3 czesci, poniewaz wyszedl ci 5-cia kat - ich sie wystrzegaj, tak jak i trojkatow - psuja siatke, chociaz nie zawsze :). Ogolnie nie jest zle :). Pzdr
Napisano 26 Styczeń 200520 l Ogolnie niezle, ale siatka z meshem mi się nie podoba, strasznie tam naknocone :P. Ale w zasadzie moze byc. Czekamy na kolejne renderki :) Pzdr i witamy nowego forumowicza, czuj się jak w domq ;).
Napisano 26 Styczeń 200520 l popatrz na siatki innych to zabaczysz co masz źle no i szczegółów by sie przydało tak ... dużo dorobić ;)
Napisano 26 Styczeń 200520 l ja potwierdze to co sikham napisal poogladaj duzo bardzo duzo im wiecej tym lepiej i wtedy jest latwiej duzo latwiej i lepiej a i jeszcze dokladnosc