Tomek Kosiorek Napisano 28 Styczeń 2005 Napisano 28 Styczeń 2005 Witka- mam problem z wypaleniem plytki DVD z dobra jakoscia mojej animacji-sa brzydkie przejscia tonalne-w czym(comb lub premier)lub jak to poprawic aby byly ladne? thx t
Kris_R Napisano 28 Styczeń 2005 Napisano 28 Styczeń 2005 Yyy... brzydkie przejścia tonalne... to znaczy, e ta Twoja animacja jest jakoś mocno skompresowana, że kolory siadły? możesz użyć jakiegoś smart blura z lekkimi ustawieniami Treshold... powinno pomóc... ale to jest troszkę patologiczna sytuacja i już tego nie odkręcisz żeby było tak NAPRAWDĘ dobrze... no chyba że to nie jest kwestia kompresji..
Tomek Kosiorek Napisano 29 Styczeń 2005 Autor Napisano 29 Styczeń 2005 nowlasnie tak sie dzieje przy kodowaniu do mpeg2-na dvdka-jakosc samej czystej animy jest wysoka-nie wiem moze trzeba jakis zabieg zrobic w combustion(np broadcast colors)?
Tomek Kosiorek Napisano 30 Styczeń 2005 Autor Napisano 30 Styczeń 2005 wiec dodalem ziarno i nalozylem broadcast i jest w miare
Rekomendowane odpowiedzi