Napisano 29 Styczeń 200520 l tak dla zabawy... zaczelo sie od czerwonego jabluszka a pomysl na robaczka przyszedl na koncu :P... wiem ze troche dziwnie to wyglada.. ale juz nie bede dalej tego dlubal.. pochwale sie chociaz tym co mam
Napisano 29 Styczeń 200520 l fajnie:D ale ja nadal nie wiem jak to robicie?? w porgramie do grafiki?? bo az nie moge uwierzyc ze za pomoca kompa cos takiego da sie zrobic no chyba ze TABLET??
Napisano 29 Styczeń 200520 l zielone jablko jest ciekawe, czerwone, robaczek i tlo jakos ze soba nie wspolgraja
Napisano 29 Styczeń 200520 l Autor zielone jablko jest ciekawe, czerwone, robaczek i tlo jakos ze soba nie wspolgraja to prawda... ja sam widze tutaj jedna wielka niespojnosc :P.. a tlo to juz woogle.. ale to jest for fun... ambitniejszej pracy tak bym nie zostawil fajnie:D ale ja nadal nie wiem jak to robicie?? w porgramie do grafiki?? bo az nie moge uwierzyc ze za pomoca kompa cos takiego da sie zrobic no chyba ze TABLET?? raptem 4 godzinki w photoshopie... bez zadnego szkicu... czysta improwizacja... z pomoca tabletu