Arnet Napisano 29 Styczeń 2005 Napisano 29 Styczeń 2005 tak dla zabawy... zaczelo sie od czerwonego jabluszka a pomysl na robaczka przyszedl na koncu :P... wiem ze troche dziwnie to wyglada.. ale juz nie bede dalej tego dlubal.. pochwale sie chociaz tym co mam
Tajemniczy_pan Napisano 29 Styczeń 2005 Napisano 29 Styczeń 2005 postarałeś sięxD Całkiem fajne, zle tło byś zmienił!
Baldack Napisano 29 Styczeń 2005 Napisano 29 Styczeń 2005 fajnie:D ale ja nadal nie wiem jak to robicie?? w porgramie do grafiki?? bo az nie moge uwierzyc ze za pomoca kompa cos takiego da sie zrobic no chyba ze TABLET??
piotrekkosmala Napisano 29 Styczeń 2005 Napisano 29 Styczeń 2005 zielone jablko jest ciekawe, czerwone, robaczek i tlo jakos ze soba nie wspolgraja
Arnet Napisano 29 Styczeń 2005 Autor Napisano 29 Styczeń 2005 zielone jablko jest ciekawe, czerwone, robaczek i tlo jakos ze soba nie wspolgraja to prawda... ja sam widze tutaj jedna wielka niespojnosc :P.. a tlo to juz woogle.. ale to jest for fun... ambitniejszej pracy tak bym nie zostawil fajnie:D ale ja nadal nie wiem jak to robicie?? w porgramie do grafiki?? bo az nie moge uwierzyc ze za pomoca kompa cos takiego da sie zrobic no chyba ze TABLET?? raptem 4 godzinki w photoshopie... bez zadnego szkicu... czysta improwizacja... z pomoca tabletu
Rekomendowane odpowiedzi