Skocz do zawartości

Wyścig : "Street race"

Featured Replies

Napisano

No to będzie taki sobie wyścig, 2 samochody, na drodze, ujęcie z przodu i takie tam oświetlenie w nocy w jakiejś japońskiej dzielnicy , nie wiem czy cos z tego wyjdzie ale mam dobre myśli , zaczne od zbierania textur, jak sie nie wyrobie to najprawdopodobniej użyje mojej badziewnej supry w scenie ;) drugi samochód będzie w rhino bo chce sie nauczyc tego wspaniałego programu, jak wyjdzie tak wyjdzie , jak nie to trudno. Niedługo zapodam cały zarys sceny tylko niech znajde jakis dobry concept. ;) dobra nara pozdro. Acha i odrazu mówie ze samochody będą tak z grubsza robione tzn nie będzie sie w nich liczył tył ani większe jakieś detale jak spryskiwacze i takie tak bajery.

• Odpowiedzi 2
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

powodzenia

ja tez nie mam szans z konkurencją (i moimi umiejętnościami) ale witam w bitwie bo chyba pierwszy tu jestem:]

Napisano

witam w Bitwie, życzę powodzenia w realizacji projektu

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.