Poison mar Napisano 4 Luty 2005 Napisano 4 Luty 2005 Hej, czy można dostać gdzieś program rozpoznający mowę i zapisujący to w jakimś edytorze tekstu... PS. odechciało mi się już klikanie tekstów; pozdrawiam
spike Napisano 4 Luty 2005 Napisano 4 Luty 2005 coś tam jest chyba sie nazywa IBM via voice ale nie wiem czy jeszcze jest poszukaj w goglach.
Leru Napisano 4 Luty 2005 Napisano 4 Luty 2005 dragon natural coś tam (nie pamiętam trzeciego członu). Ale tylko angielski :/
Gość jagi Napisano 10 Luty 2005 Napisano 10 Luty 2005 zapomnij narazie o rozpoznawaniu polskiej mowy, technologia ta jest w powilakach w stanach to co mowic w polsce, moze za pare lat...
Gość jagi Napisano 10 Luty 2005 Napisano 10 Luty 2005 zapomnij narazie o rozpoznawaniu polskiej mowy, technologia ta jest w powilakach w stanach to co mowic w polsce, moze za pare lat...
thud Napisano 12 Marzec 2005 Napisano 12 Marzec 2005 zna ktos moze nazwe dobrego programu do nauki j. niemieckiego, najwazniejszym elementem musi byc nauka wymowy, tzn. mozliwosc gadania do mikrofonu i sprawdzenia z lektorem; musze sobie przypomniec troche jezyk niemiecki, (bo w liceum tak nas uczyli ze nic teraz nie pamietam) bo prawdopodobnie mi sie przyda w blizszej lub dalszej przyszlosci :D czasopisma mam niemieckie i slownictwo w miare mi idzie...ale ta wymowa :/ z gory dzieki za odp
Rekomendowane odpowiedzi