Napisano 4 Luty 200520 l Hej, czy można dostać gdzieś program rozpoznający mowę i zapisujący to w jakimś edytorze tekstu... PS. odechciało mi się już klikanie tekstów; pozdrawiam
Napisano 4 Luty 200520 l coś tam jest chyba sie nazywa IBM via voice ale nie wiem czy jeszcze jest poszukaj w goglach.
Napisano 4 Luty 200520 l dragon natural coś tam (nie pamiętam trzeciego członu). Ale tylko angielski :/
Napisano 10 Luty 200520 l zapomnij narazie o rozpoznawaniu polskiej mowy, technologia ta jest w powilakach w stanach to co mowic w polsce, moze za pare lat...
Napisano 10 Luty 200520 l zapomnij narazie o rozpoznawaniu polskiej mowy, technologia ta jest w powilakach w stanach to co mowic w polsce, moze za pare lat...
Napisano 12 Marzec 200520 l zna ktos moze nazwe dobrego programu do nauki j. niemieckiego, najwazniejszym elementem musi byc nauka wymowy, tzn. mozliwosc gadania do mikrofonu i sprawdzenia z lektorem; musze sobie przypomniec troche jezyk niemiecki, (bo w liceum tak nas uczyli ze nic teraz nie pamietam) bo prawdopodobnie mi sie przyda w blizszej lub dalszej przyszlosci :D czasopisma mam niemieckie i slownictwo w miare mi idzie...ale ta wymowa :/ z gory dzieki za odp