Gość ukash Napisano 6 Luty 2005 Napisano 6 Luty 2005 Witam,jako newbie nie chcialbym od razu zrobic czegos glupiego...:)wiec pokaze tylko narazie lampke,ktora powstala w LightWavie..:)
masater Napisano 6 Luty 2005 Napisano 6 Luty 2005 dobrze że przynajmneij nie ten model co tu było ich kilkadziesiat :)
Gość ukash Napisano 6 Luty 2005 Napisano 6 Luty 2005 widze, ze mam jeszce troche do nadrobienia...jak spotkam taka sama lampke jak moja, to sie pochlastam...a potem spuszcze w sedesie...;)
ChaoSMakeR Napisano 6 Luty 2005 Napisano 6 Luty 2005 nawet ladnie, nietrzeba sie domyslac co to jest :> tylko moglbys dorobic materialy i oswietlenie :> i ten przewod tak nienaturalnie wisi i troche za kanciaty.
Gość ukash Napisano 6 Luty 2005 Napisano 6 Luty 2005 mam nadzieje, ze tym razem moze bede bardziej oryginalny...hehe
Gość ukash Napisano 6 Luty 2005 Napisano 6 Luty 2005 juz niedlugo...minie sesja i nadrobie zaleglosci:)
Gość ukash Napisano 6 Luty 2005 Napisano 6 Luty 2005 ok,dobra jest swiatlo...:) i nie chce slyszes,ze lampka dziala nie bedac podlaczona...;).....a to swiatlo jest takie nienaturalne,bo tam jest mgla...:D
masater Napisano 6 Luty 2005 Napisano 6 Luty 2005 heh nie mówie że źle, tylko ze lampki to ostatnio był popularny temat, dużo laików robiło lampke która wyglądała tak samo(lub prawie) i tylko szły komenty "też mam taką na biórku" i zaraz kolejny wątek z lampką, twoja przynajmniej sie różni od tamtych ;)
oizo Napisano 6 Luty 2005 Napisano 6 Luty 2005 hmm... dziwne to swiatlo ;/ jakies takie dziwne ale ogole navet, navet fajne ;] pozdro V
Rekomendowane odpowiedzi