Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam

Prezentuje początkową faze modelowania najbardziej znanej gitarki na świecie . Bedzie to mój pierwszy model wiec może mieć wiele błedów . Prosze o jakies sugestie. Pozdro

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Witam

Prezentuje początkową faze modelowania najbardziej znanej gitarki na świecie . Bedzie to mój pierwszy model wiec może mieć wiele błedów . Prosze o jakies sugestie. Pozdro

Napisano

co to jest bo na cień mi niewygląda

Napisano

co to jest bo na cień mi niewygląda

Napisano
  • Autor

to jest profilowany korpus bo on jest wypukły , tylko ze go musze jeszcze dopracować .Zamieszczam jeszcze zdjecie z innego profilu z dorobionym przełacznikiem i w lepszej jakosci bo tamto cos mi sie sknociło

Napisano
  • Autor

to jest profilowany korpus bo on jest wypukły , tylko ze go musze jeszcze dopracować .Zamieszczam jeszcze zdjecie z innego profilu z dorobionym przełacznikiem i w lepszej jakosci bo tamto cos mi sie sknociło

Napisano

to chyba będziesz musiał popracować nad siatką bo dziko wygląda ta wypukłość

Napisano
  • Autor

mi sie wydaje ze nie powinno byc problemów z poprawianiem siatki . Oto ona bez smotha

Napisano

jak możesz to pokasz same pudło bez strun i tego czegoś co je czyma i lepszej jakości

Napisano

postaraj sie zrobić takie same wysokości po osi z dla kolorów czerwonych i takie same wysokości dla zielonych