Skocz do zawartości

Cinema 4d - pomoc w uzyskaniu efektu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

jesli chodzi ci o obiekt ktory tam jest to "efekt" taki osiagniesz modelujac go po prostu-nie widze tam innych no moze ten napis co mu sie gradient przesowa...

ps. a jak cos takiego wymodelowac pokazuje T. Bagiński w mat dodatkowych do "Katedry"

Napisano

oj skoro nie masz to Ci po krotce powiem: tworzysz box(moze byc inna bryla byleby nie miala tys scianek)konwert to edit poly zaznaczasz poly i extrude lub bevel tak sie w maxie w duzym skrocie robi nie wiem jak w cinema:(

Napisano

Yh poddaje się :( próbuje i próbuje to zrobić (lub cos podobnego), przeszukałem cały net i nieznalazłem takiego efektu, a jeśli znajde coś podobnego to albo niedziała, albo mi kompletnie niewychodzi :( Gdyby któryś z was mógł mi zrobić taki efek tak, abym mógł go potem w kleić na tło w PS do banera 800x110 byłbym baaaardzo wdzięczy :) Znajdzie się ktoś kto mi pomoże ? ;) Oczywiście niemusi być w cinema 4d :)

Napisano

Ok. Zdołowany niepowodzeniami na teranie cinema 4d załatwiłem se 3ds max 7 :) Tylko czy teraz mógłby mi ktoś łopatologicznie wyjaśnić jak zrobić taki efekt albo podesłać adres tutka :)

Pozdrawiam :)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności