Gość marcin_mocny Napisano 19 Luty 2005 Napisano 19 Luty 2005 początek pracy... http://img201.exs.cx/my.php?loc=img201&image=ekspresdokawy44hs.jpg
emer Napisano 3 Marzec 2005 Napisano 3 Marzec 2005 urzekła mnie jego prostota (+), jakby był gdzieś do kupienia to już by u mnie stał. jestem wielkim fanem kofeiny :)
AGmakonts Napisano 3 Marzec 2005 Napisano 3 Marzec 2005 A ja osobiscie to nie moge sie doczekac na obrazek
illy Napisano 12 Marzec 2005 Napisano 12 Marzec 2005 mi sie podoba, ta filizanka jakas nieciekawa imo ale jakis wybredny nie jestem
Gość marcin_mocny Napisano 12 Marzec 2005 Napisano 12 Marzec 2005 nie no miałem tu nie pisać nic bez rzucania update'a ale muszę to powiedzieć/napisać nie potrafię skupić się (no i ten brak czasu) na dwóch projektach jednocześnie więc robię aktualnie do końca fiata :) przy okazji odpowiadam -> macsowhat model jest mojego projektu -> emer nie tak sobie go jeszcze wyobrażam oczywiście co do bryły to tak ale brak w nim szczegółów kontrolki włączniki etc...
Rekomendowane odpowiedzi