Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

czy moze ktos mi napisac jak powinny byc ustawione opcje w oknie, ktorego screena daje w zalaczniku?

mam taki problem ze jak chce nagrac film z kamery cyfrowej (ok 700mb - tyle ile plytka, tak ze nero sam sie pyta o zamkniecie sesji), to nero nie zamyka sesji i wyskakuje powiadomnienie ze "Zapis nie powiodl sie",

dzieje sie tak tylko w tym przypadku, oraz plyta z plikiem na plycie nie daje sie odtworzyc

moze ktos dac jakas rade??

EDIT: przepraszam za zle umieszczony topic, tyle tu jestem a taki glupi blad :/, zapomnialem o dziale hardware...(choc w sumie myslalem z e to wina programu a nie sprzetu:))

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 867
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

albo nie dajesz nam wszystkich informacji albo jest to dziwny blad :D w kazdym razie nie wiem jak ci pomoc u mnie nero na prawie wszystkich ustawieniach wypalal, nie wiem moze sprobuj nie nagrywac w multisesji...

greets

Napisano
  • Autor

nie wiem jakie info jeszcze dac...,chyba ze: nagrywarka Lite-On (juz kiedys pisalem i wiem ze nie jest najlepsza), a reszta ustawien w Nero jest standardowa (Nero legalny, dolaczony z nagrywara)

pzdr

Napisano
  • Autor

hmm, nie sciagalem zadnych :/, mam podstawowa wersje 5.5.9.13 i przez jakies zeszle 1,5 roku bylo wszystko ok, a teraz... tylko w tym przypadku tak sie dzieje :|