chojraq Napisano 26 Luty 2005 Napisano 26 Luty 2005 Witam Mam taki problem zmienilem sobie rodzialke w swojm starym 15" monitorze na 1024x768 i tutaj jest wlasnie ten problem ;) bo mam odswiezanie 60Hz ale cos mi sie jakies rok temu zepsulo i tylko takie doswiezanie moze byc jak podniose na 75Hz zaraz monitor sie wylacza :| i teraz czy jest mozliwosc ustawienia jakos "na sile" odswiezania np: do 75Hz tyle mi wystarczy do swobodnej pracy bo mi zaraz tutaj galki oczne wypadna ... Pozdrawiam.
dirty Napisano 27 Luty 2005 Napisano 27 Luty 2005 masakra. kup sobie jakis wiekszy monitor a nie kombinuj. jak chcesz kombinowac to da sie, oczywiscie. sa progsy od takich rzeczy. jesli masz gforce'a to np. nvRefreshTools, albo rivatuner, tam zrobisz wszystko z kazda karta/monitorem. jak to wplynie na zywotnosc monitora to inna bajka. ps. masakra po raz drugi. ja osobiscie musze miec 100hz. inaczej slepne po pol h.
chojraq Napisano 27 Luty 2005 Autor Napisano 27 Luty 2005 narazie musze sie na tym trzymac za jakis czas kupuje sobie 19" Nec'a to juz problemow nie bedzie ;) ale musialem zwiekszyc rodzialke teraz bo do pracy mi potrzebna :|
Rekomendowane odpowiedzi