Napisano 26 Luty 200520 l Witam Mam taki problem zmienilem sobie rodzialke w swojm starym 15" monitorze na 1024x768 i tutaj jest wlasnie ten problem ;) bo mam odswiezanie 60Hz ale cos mi sie jakies rok temu zepsulo i tylko takie doswiezanie moze byc jak podniose na 75Hz zaraz monitor sie wylacza :| i teraz czy jest mozliwosc ustawienia jakos "na sile" odswiezania np: do 75Hz tyle mi wystarczy do swobodnej pracy bo mi zaraz tutaj galki oczne wypadna ... Pozdrawiam.
Napisano 27 Luty 200520 l masakra. kup sobie jakis wiekszy monitor a nie kombinuj. jak chcesz kombinowac to da sie, oczywiscie. sa progsy od takich rzeczy. jesli masz gforce'a to np. nvRefreshTools, albo rivatuner, tam zrobisz wszystko z kazda karta/monitorem. jak to wplynie na zywotnosc monitora to inna bajka. ps. masakra po raz drugi. ja osobiscie musze miec 100hz. inaczej slepne po pol h.
Napisano 27 Luty 200520 l Autor narazie musze sie na tym trzymac za jakis czas kupuje sobie 19" Nec'a to juz problemow nie bedzie ;) ale musialem zwiekszyc rodzialke teraz bo do pracy mi potrzebna :|