nosal Napisano 30 Kwiecień 2003 Napisano 30 Kwiecień 2003 Mam pytanie max posiada mape w edytorze materialow o nazwie COMBUSTION w pomocy pisze ze jest ona chyba do malowania po obiekcie czy cos w tym stylu, ale jak chce wlaczyc ta mape max pisze ze brak mu jakichs plikow dll. Inne wersje maxa tez ich wymagaly. Wiec mam prosbe powidzcie jak to uzuwac i do czego konkretnie sluzy
Jaros Napisano 30 Kwiecień 2003 Napisano 30 Kwiecień 2003 To dziala tylko wtedy, jak masz zainstalowane Combustion.
ZOMO Napisano 2 Maj 2003 Napisano 2 Maj 2003 Tia, czeba miec combustion zamontowane. Ostatnio sie troche tym pobawilem i dziala calkiem niezle. Faktycznie mozna malowac na modelu w 3DSM. Brush i kolory wybiera sie w Combustion, moze byc niewygodne z jednym monitorem ale z 2 jest niezle. Nie wiem czy urzyl bym tego do glownej tekstury, ale mozna by importowac do combustion teksture zrobona w Photoshopie czy gdziekolwiek...i w maxie domalowac brud i szczegoly jakies.
nosal Napisano 2 Maj 2003 Autor Napisano 2 Maj 2003 podeslesz mi link skad mozna je pobrac wylacznie do celow dydaktycznych?
Rekomendowane odpowiedzi