Jajek Napisano 30 Kwiecień 2003 Napisano 30 Kwiecień 2003 Cześć ! Jestem początkującym 3d maxiarzem :) i chciałbym żeby ktoś wytłumaczył mi jak zrobić w Maxie 4 ładną textórke wody. Tylko prosze tak jak najdokładniej :D Pozdrófka J@rek
Jajek Napisano 30 Kwiecień 2003 Autor Napisano 30 Kwiecień 2003 Dodam jeszcze że to ma być textórka do fontanny (do wody w zbiorniku)
STANEK Napisano 30 Kwiecień 2003 Napisano 30 Kwiecień 2003 proponuje zajrzeć na www.max3d.pl Tam są tutoriale i to czego szukasz. Pozdrawiam.:)
Jajek Napisano 30 Kwiecień 2003 Autor Napisano 30 Kwiecień 2003 Odwiedzam tą strone codzień :P Ale chyba źle szukałem bo jak przejżałem jeszce raz dokładnie to znalazłem :) Dzięki za posta !! Jarek. Ps.Pzez przypadek dwa tematy mi sie zrobiły :( Jak to usunąć ??
mORPH Napisano 31 Maj 2003 Napisano 31 Maj 2003 A więc tak na dzieńdobry polecałbym wymiane Maxa na wersje 5.1 chociażby ze względu na Character Studio. Po druge najlepiej ustaw mapy w taki sposób: Diffuse : Water Ammount : 10-20 Bump : Noise Ammount :40 Size :5 Reflection: Flatt Mirror : Ammount : 80 (i ma brać z bumpu)
Rekomendowane odpowiedzi