langus Napisano 1 Marzec 2005 Napisano 1 Marzec 2005 Czy mogę zakupić maxa 7 u dystrybutora w Stanach ? czy jako obywatel III RP mogę to zrobić tylko w naszym kraju. Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedzi.
MohSETH Napisano 2 Marzec 2005 Napisano 2 Marzec 2005 no co wy... przeciez nie powinienes miec problemu z kupnem... a wiem ze sie oplaca poki dolar nisko... jedyne co to bedziesz musial wydac troche na paczke:) POZDRAWIAM PS. moj 69 post;)
AGmakonts Napisano 2 Marzec 2005 Napisano 2 Marzec 2005 no nie wiem ja kupowałem tablet w US i jakoś wszystko było dobrze
dirty Napisano 2 Marzec 2005 Napisano 2 Marzec 2005 super, ze 69, ale nie chodzi o problem z kupnem a problem z licencja... btw ktos sie orientuje jak jest ze studenckimi wersjami softu? bo np. taka mayka complete kosztuje ~900euro (w porownaniu do ponad 2k euro wersji niestudenckiej). apgrejdy do wersji komercyjnej sa za pol darmo... cos takiego w naszym pieknym kraju nad wisla przejdzie? bo wiem, ze nasi uczciwi dystrybutorzy nie oferuja takich rzeczy.
Reanimator Napisano 2 Marzec 2005 Napisano 2 Marzec 2005 Chodzi o licencje drodzy koledzy. Ta nie pozwala na kupno softu poza granicami EU. Wlasnie dlatego np. Amazon nie wysyla softu poza granice ameryky.
langus Napisano 3 Marzec 2005 Autor Napisano 3 Marzec 2005 Źródło discreet: "..products purchased on our Store must be used in accordance with the terms of the License agreement accompanying them; such terms include a restriction that the products may not be used outside of the country of purchase..." Głupio wyszło zasadniczo.Będę się kontaktował z dystrybutorem w US, ciekawe czy da się to jakoś obejść... pozdrawiam
Reanimator Napisano 3 Marzec 2005 Napisano 3 Marzec 2005 Mysle ze dla langusa z lodzi zrobia wyjatek.
Rekomendowane odpowiedzi