Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Czy mogę zakupić maxa 7 u dystrybutora w Stanach ? czy jako obywatel III RP mogę to zrobić tylko w naszym kraju.

Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedzi.

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

no co wy... przeciez nie powinienes miec problemu z kupnem... a wiem ze sie oplaca poki dolar nisko... jedyne co to bedziesz musial wydac troche na paczke:)

POZDRAWIAM

PS. moj 69 post;)

Napisano

super, ze 69, ale nie chodzi o problem z kupnem a problem z licencja...

btw ktos sie orientuje jak jest ze studenckimi wersjami softu? bo np. taka mayka complete kosztuje ~900euro (w porownaniu do ponad 2k euro wersji niestudenckiej). apgrejdy do wersji komercyjnej sa za pol darmo... cos takiego w naszym pieknym kraju nad wisla przejdzie? bo wiem, ze nasi uczciwi dystrybutorzy nie oferuja takich rzeczy.

Napisano

Chodzi o licencje drodzy koledzy. Ta nie pozwala na kupno softu poza granicami EU. Wlasnie dlatego np. Amazon nie wysyla softu poza granice ameryky.

Napisano
  • Autor

Źródło discreet:

"..products purchased on our Store must be used in accordance with the terms of the License agreement accompanying them; such terms include a restriction that the products may not be used outside of the country of purchase..."

Głupio wyszło zasadniczo.Będę się kontaktował z dystrybutorem w US, ciekawe czy da się to jakoś obejść...

pozdrawiam