Dark_LukaS Napisano 2 Marzec 2005 Napisano 2 Marzec 2005 Siema wiecie skad sciagnac mozna ta wtyczke podobniez bardzo pomocna jest prosze wspomórzcie :-)
Marcin Napisano 2 Marzec 2005 Napisano 2 Marzec 2005 szto ? kaką wtyjczke ? tosz to w maxiu jest od kad pamietak ... ;] nie wiesh co mowish ;] poszuakj dobrze ... i sciagnij sobie helpa do maxa z discreet.com poza tym masz jakis tam tutorial na max3d.pl o nurbsach ... ale nie polecam tego systemu w maxie nie wiem czy mozna go nazwac nurbsami ;]
Dark_LukaS Napisano 2 Marzec 2005 Autor Napisano 2 Marzec 2005 Nie chodzi mi o cos innego. Koles dzis co mnie uczy inforamtyki i robi z nami ten progam co nie bo ja mam duze problemy z robieniem trowjwymiarowej siatki tzn laczenia vertexow zeby wyszla siataka tak jak sie robi z samochodami postaciami itp i on powiedzial ze jest wtyczka ktora podobniez bardzo pomaga przytym czy cos tkaiego i mowi ze jest podobniez swietna o to wtyczke mi chodzi kojarzycie ??
Marcin Napisano 2 Marzec 2005 Napisano 2 Marzec 2005 hmm byl taki gos co stal 5 min na przystanku autobusowym w Grecji o 17:23 12 listopada 2001 , kojazysz ? ;] postawione przez ciebie pytanie raczej nie ma przyszlosci ... radze uzbroic sie w cierpliwosc i zapytac sie anuczyciela o dokladna nazwe , w razie czego poszukac jej na : http://www.maxplugins.de ---Edit--- do postu nizej postawilem wyzej pytanie bardoz podobne do tego ktore ty zadales ;] ilosc wtyczek do maxa jest jak ludzkosc w sredniej wielkosci miescie weic sam sobie odpowiedz czy w.g. twojej informacji mozna cos ci doradzic ? zadales tak ogolne pytanie ze nie sposob na nie odpowiedziec i tyle
Dark_LukaS Napisano 2 Marzec 2005 Autor Napisano 2 Marzec 2005 Dzieki tej stornki nie znalem ale tak w nawiasch czy moge prosic o troche grzecznosci napisalem to co mi powiedziano i sie zapytalem czy cos tkaiego jest ok Pozdrowienia
Ufooox Napisano 2 Marzec 2005 Napisano 2 Marzec 2005 Człowieku, czy ty naprawde nie potrafisz nic sam znaleźć? Twoje topicki z tego dzialu: Bitmapa???jak Potem Zapisac?? Pomocy Jak To Stworzyc Mam Problem z Obrazem Problem z Siatką Samochodu Szukam Tutka Jak Zrobić ŁAŃCUCH Tutorial do słoika :-( Poszukuje FalujĄcy Dym :-( Jak wyostrzyć Texture na PLANE ?? Jak wyciać 2 obiekty na 1 scianie? Czy Można To Zrobić w 3d Maxie? Gdzie To Znalezdz ?? Gdzie Można Sciągnąć Wtyczke NURBS MODELING czy cos takiego? Gratulacje...
Rekomendowane odpowiedzi