Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

witam mam pytanie zainstalowałem sobie triala 3ds max 7 wszystko sie zainstalowało.

gdy klikłem na ikone to po załadowaniu programu wyskoczyło mi okienko i u góry pisze ""product activation" no i nie wiem co zrobić prosze o pomoc dlatego że wszystko tam powypełniałem i gdzy na końcu klikne next pisze:Registration Error

prosze o pomoc

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

powinna byc opcja "run product" i zaznaczasz ją i next ... ty pewnie chcesz zarejestrowac ... ;] ale masz wersje demo

Napisano

eh

jak zainstalowales te demo ... to podczas pierwszego odpalenia powinno wyskoczyc takie okno autodesk ... i tam powinny byc dwie opcje ... jedna "run this product" a druga "registration" czy jakos tak ...

co wybrałes ?

Napisano

Jaq Ci sie wyswietla Redrdżister Tudej to klikaj Cancel, pozniej wyswietli Ci się okienko z 'Product Activation' i klikasz 'Run the Product'. Chyba ze Ci 30 dni minelo od instalacji :P

Napisano
  • Autor

przy instalacji tam gdzie była seria wpisałem same dziewiątki (gdy dam cancel to i tak nie idzie tego zaznaczyć)

Napisano
  • Autor

prosze dopiszcie co mam zrobić no bo ja bym chciał se naprawde tego programka odpalić plizzzzzzzzzzz :)

Napisano

nalepiej usuń program , zainstaluj jeszcze raz i wpisz przy instalacji same zera.

Napisano

ja u siebie mam to samo, wpisalem same zera i nadal nic, system jest wczoraj postawiony wiec nie wiem :/

Napisano

-włącz w msconfig(to wpisujesz w uruchom) na panelu usługi autodesk licensing service

jeśli nie to

-odinstaluj 3dmaxa

-wyłącz w msconfig/usługi autodesk(tak tak wcześniej kazałem właczyć teraz masz wyłaczyć)

-wyszukaj na wszystkich dyskach autodesk i usuń cały ten folder

-i jeszcze chyba j.w. z discreet i 3dmax

-zainstaluj na nowo 3dmaxa no i powinien działać

miałem to samo :]

Napisano

Hmm nie wiem jak to jest ale zdarłem maxa 7 i nie mam żadnych materiałow ani texturek domyślnych. Da sie to jakoś dociągnąć ?? Bo dopiero zaczynam prace z maxem mam też Vray adv 1.46.15 dobre to ??