Szyna spox Napisano 9 Marzec 2005 Napisano 9 Marzec 2005 witam mam pytanie zainstalowałem sobie triala 3ds max 7 wszystko sie zainstalowało. gdy klikłem na ikone to po załadowaniu programu wyskoczyło mi okienko i u góry pisze ""product activation" no i nie wiem co zrobić prosze o pomoc dlatego że wszystko tam powypełniałem i gdzy na końcu klikne next pisze:Registration Error prosze o pomoc
Marcin Napisano 9 Marzec 2005 Napisano 9 Marzec 2005 powinna byc opcja "run product" i zaznaczasz ją i next ... ty pewnie chcesz zarejestrowac ... ;] ale masz wersje demo
Szyna spox Napisano 9 Marzec 2005 Autor Napisano 9 Marzec 2005 a gdzie ta opcja tam się znajduje bo ja się męcze juz godzine i nic
Marcin Napisano 9 Marzec 2005 Napisano 9 Marzec 2005 eh jak zainstalowales te demo ... to podczas pierwszego odpalenia powinno wyskoczyc takie okno autodesk ... i tam powinny byc dwie opcje ... jedna "run this product" a druga "registration" czy jakos tak ... co wybrałes ?
Szyna spox Napisano 9 Marzec 2005 Autor Napisano 9 Marzec 2005 oczywiście wyskakuje takie okienko ale nie można wybrać run the product niewiem dlaczego
Szyna spox Napisano 9 Marzec 2005 Autor Napisano 9 Marzec 2005 tylko jest zaznaczona ta pierwsza obcja a tej dtugiej nie idzie zaznaczyć
AGmakonts Napisano 9 Marzec 2005 Napisano 9 Marzec 2005 a nie bawiłęś się przypadkiem serialem przy instalacji???
Ufooox Napisano 9 Marzec 2005 Napisano 9 Marzec 2005 Jaq Ci sie wyswietla Redrdżister Tudej to klikaj Cancel, pozniej wyswietli Ci się okienko z 'Product Activation' i klikasz 'Run the Product'. Chyba ze Ci 30 dni minelo od instalacji :P
Szyna spox Napisano 9 Marzec 2005 Autor Napisano 9 Marzec 2005 przy instalacji tam gdzie była seria wpisałem same dziewiątki (gdy dam cancel to i tak nie idzie tego zaznaczyć)
Szyna spox Napisano 10 Marzec 2005 Autor Napisano 10 Marzec 2005 prosze dopiszcie co mam zrobić no bo ja bym chciał se naprawde tego programka odpalić plizzzzzzzzzzz :)
AGmakonts Napisano 10 Marzec 2005 Napisano 10 Marzec 2005 przy instalacji jeśli chcesz mieć triala to musisz podać same zera inaczej on się pluje
(db) Napisano 10 Marzec 2005 Napisano 10 Marzec 2005 nalepiej usuń program , zainstaluj jeszcze raz i wpisz przy instalacji same zera.
Jarosław Borzuchowski Napisano 11 Marzec 2005 Napisano 11 Marzec 2005 moim zdaniem próbowałes zapodać cracka z maxa6 ale na 7 on nie chodzi.ponowna instalacja i tyle.
pileq Napisano 18 Kwiecień 2005 Napisano 18 Kwiecień 2005 ja u siebie mam to samo, wpisalem same zera i nadal nic, system jest wczoraj postawiony wiec nie wiem :/
Marvey Napisano 18 Kwiecień 2005 Napisano 18 Kwiecień 2005 -włącz w msconfig(to wpisujesz w uruchom) na panelu usługi autodesk licensing service jeśli nie to -odinstaluj 3dmaxa -wyłącz w msconfig/usługi autodesk(tak tak wcześniej kazałem właczyć teraz masz wyłaczyć) -wyszukaj na wszystkich dyskach autodesk i usuń cały ten folder -i jeszcze chyba j.w. z discreet i 3dmax -zainstaluj na nowo 3dmaxa no i powinien działać miałem to samo :]
Red-Bull Napisano 19 Kwiecień 2005 Napisano 19 Kwiecień 2005 Hmm nie wiem jak to jest ale zdarłem maxa 7 i nie mam żadnych materiałow ani texturek domyślnych. Da sie to jakoś dociągnąć ?? Bo dopiero zaczynam prace z maxem mam też Vray adv 1.46.15 dobre to ??
Rekomendowane odpowiedzi