P_MIERZYNSKI Napisano 9 Marzec 2005 Napisano 9 Marzec 2005 Wprowadziłem pewne zmiany, tzn. dodałem wnętrze i zmnieniłem felgi. Teraz prosze was abyście pomogli mi stworzyc tło do tego samochodu, ja niemam pomysłu i dlatego poszukuje zdjęć, grafik, rysunków przedstawiających otoczenie w podobnym klimacie jak ten samochód. Niestety niemoge znaleźdz nic interesującego dlatego prosze was o podawani linków lub wrzucanie tutaj jakichś interesujących ujęć. Bardzo prosze równiez o jakieś uwagi dotyczące mojej pracy. Z góry Dziękuje
Marduk Napisano 9 Marzec 2005 Napisano 9 Marzec 2005 Sam samochód nieźle... opony mogły by być innej barwy, bo ich nie widać na czarnym tle... obrys ludzi mi jakoś nie pasuje. Mógłbyś ich zrobić troche lepiej... Co do tła to ja bym tam zrobił jakąś ulicę, budynki itp.
Woznkt Napisano 9 Marzec 2005 Napisano 9 Marzec 2005 Dla mnie wektor to jednak jakś tam synteza i idealizacja , a u Ciebie tak jak byś to strasował po prostu i jakoś mnie to nie przekonuje...
AGmakonts Napisano 9 Marzec 2005 Napisano 9 Marzec 2005 ładnie nawet bardzo ale to "odbicia" lepsze by były proste nie takie jak po trzęsieniu ziemi
P_MIERZYNSKI Napisano 20 Marzec 2005 Autor Napisano 20 Marzec 2005 zmieniłem wygląd tylniej felgi co teraz o tym myślicie??
Baldack Napisano 20 Marzec 2005 Napisano 20 Marzec 2005 fajna komixsowa klima jestem stanowczo za tym samochodem:)
Rekomendowane odpowiedzi