Napisano 10 Marzec 200520 l Witam wszystkich, co o tym sadzicie?? Ps. Wieza jest taka jaka zaplanowalem :] To moja pierwsza praca co o tym sadzicie czekam na komentarze. A tutaj wiekszy screen: http://domel.compower.pl/3d/portfolio/szachy6.jpg
Napisano 10 Marzec 200520 l proste i przyjemnie mi sie na to patrzy :) Dokładnie nic dodać nic ująć:)
Napisano 10 Marzec 200520 l Jak dla mnie wszystko w porządeczku i bardzo przyjemna pracka.Będziesz dodawał jakieś tło czy pozostawisz tak jak jest teraz?
Napisano 10 Marzec 200520 l Autor napewno nie widziales wszystko od poczatku do konca robilem ja. Raczej nie bedzie tla niech tak zostanie CHodzilo mi o szachy teraz zabiore sie za cos innego. Zobaczymy co wyjdzie myslalem o jakies scence full realistic, kamieniczki wloskie i uliczki.
Napisano 12 Marzec 200520 l No to widzę, że porywasz się na jakąś porządną i pracochłonną scenę. Tak trzymaj bo trzeba się rozwijać.
Napisano 12 Marzec 200520 l Teksturka rozjechala Ci sie na wiezy (mniemam ze to jest wieza, bo jakos nie widac) Ps. mi sie nie podoba ;(