Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

No, pierwszy w zasadzie projekt architektoniczny doprowadzony do końca :D

Taki domek do posiadówy nad plażą :) aha, to moje pierwsze spotkanie z Vray`em :) no, oceniajcie i komentujcie!

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jak dla mnie super.... Przypomina to troche klocki lego.... i dodał bym jeszcze jakąs roslinnosc.... czekam na więcej.... ;-)

Napisano

uuu ja bym tego do finished works nie dawał. Rendering dość ... prymitywny, nie napracowałeś się, skoro to ma być beach house to czemu jest na białym plane a nie na plaży?

NIe skomentuję wartości architektonicznej projektu bo się nie znam, no może tylko zapytam czy nie powinien się ten domek znajdować na jakimś podwyższeniu np. palach?

Napisano
  • Autor

no o palach albo o jakimś podwyższeniu myslałem ale ,na boga, zapomniałem ;D no a rzeczywiście pracy w to to nie włożyłem tony i więcej, ale była to fajna pracka na 2 popołudnia (bo chciałem się pobawić V-rayem, a swoją drogą to mało tam opcji do modyfikowania - może to temu, że jednak nie jestem taki ciemny i nie umiem ich znaleźc, ale temu że ściągnąłem wersję free?) i aha, o co chodzi Salvator z prymitywnym renderingiem? he he :)

Napisano

Za bardzo się przy modelu nie napracowałeś, ale przejdź do WIPa i tam postaraj się dodać coś więcej do pracy i ją dopracować

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności