vlmv Napisano 13 Marzec 2005 Napisano 13 Marzec 2005 Chcę wyłączyć rendering a tu nie mam żadnych do tego przycisków jak to zrobić?
Marcin Napisano 13 Marzec 2005 Napisano 13 Marzec 2005 ....F9.... a pod F10 masz opcje renderingu .... przejzyj prosze helpa maxa nastepnym razem ---Edit---- wybacz ... zle przeczytalem pytanie ... mylsalem ze chodzilo o włączenie
vlmv Napisano 13 Marzec 2005 Autor Napisano 13 Marzec 2005 Nie chodziło mi o włączenie Maxa! Joosh znalazłem odpowiedź... okienko z przyciskami PAUSE i CANCEL mi się schowało i nie mogłem stopować i wznawiać renderingu :P. Ale dzienks i za to Marcin... co joosh wiedziałem :)
greg_jg Napisano 13 Marzec 2005 Napisano 13 Marzec 2005 Gdy następnym razem będziesz chciał "wyłączyć rendering" naciśnij klawisz klawisz "Esc"- nie będziesz musiał wtedy szukać... ps. okno Max`a musi być aktywne.
greg_jg Napisano 13 Marzec 2005 Napisano 13 Marzec 2005 Wykorzystanie klawisza "Esc" do przerwania renderingu jest wg. mnie wygodniejsze i szybsze. Co sugerujesz?Na tak postawione pytanie odpowiem: To już zależy od twojej wyobraźni.
vlmv Napisano 13 Marzec 2005 Autor Napisano 13 Marzec 2005 Chodziło mi o to co oznacza Twoim zdaniem, że okno Maxa moosi być aktywne... po co?
greg_jg Napisano 13 Marzec 2005 Napisano 13 Marzec 2005 Okno Max`a musi być aktywne, ponieważ tylko wtedy działają nań wciskane klawisze.
Rekomendowane odpowiedzi