jckob Napisano 16 Marzec 2005 Share Napisano 16 Marzec 2005 Kto zna sie na podlaczaniu instrumetow klawiszowych do PC?....jezeli ktos to umie i moze poswiecic mi chwilke to poprosze o kontakt....4996221 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 16 Marzec 2005 Share Napisano 16 Marzec 2005 hmm widze ze nikt narazie nie odpowiada znam goscia ktory ma Korga Trinitron Studio (dal 20 tyś) i musi wiedziec jak sie to podlacza ... wiec jutro sie zapytam i jak cos napisze ... no chyba ze wczesniej zapytasz mellodeque ... bo to nasz spec od muzy i z tego co pamietam to ma niezle studio ;] jak kojaze we wlasnym doswiadczeniu muzycznym to chodzi o podlaczenie przez interface MIDI ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jckob Napisano 17 Marzec 2005 Autor Share Napisano 17 Marzec 2005 tak tak....bo mam podlaczone tylko mam proglemy w programie XGworks caly czas jest cos nietak:(....Dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi