Napisano 4 Maj 200321 l Witam zastanawiam się między dwoma monitorami 19\" LG Flatron F900P Philips 109P40 czy ktoś z Was posiadaktóryś z wyżej wymienionych albo chociaż widział któryś w akcji wszelkie sugestie i oceny bardzo mile widziane [piwo]
Napisano 27 Maj 200321 l Ja ma LG 915 FT plus - i jestem zajeb... zadowolony - jak na tą cene to chyba najlepszy monitor - ps mało który z drogich minitorów ma taki poziom czerni jak LG - pozatym w LG jest zastosowany nowy rodzaj kineskopu - nie ma tych pier... drucików które trzymają wewnętrzną strone kineskopu - pozatym philips troszke oszukuje - monitory ich \"NIE SĄ PŁASKIE\" płaskie są tylko od zewnątrz - a elektrony walą po walcowatym kineskopie od środka - efekt taki jakbyś nałożył płaską szybe na niepłaski kineskop - ja polecam LG
Napisano 28 Maj 200321 l a co bys powiedzial na iiyama HM903DT mam go od paru miesiecy i godzi genialnie super, na poczatku jak wybieralem monitor to za przyklad tego co nie chcialem dawalem iiyame bo wydawalo mi sie ze to olbrzymia chala , ale w sumie sie grubo mylilem link: iiyama nie mam prawie nic do zazucenia
Napisano 28 Maj 200321 l jak ci sie niespieszy to mozliwe ze w przeciagu dwuch nastepnych tygodni bede mogl wpasc do sklepu gdzie maja kupe monitorow i raczej powinny byc te modele wiec moge ci powiedziec jak jest na zywo
Napisano 29 Maj 200321 l patrząc po danych technicznych...i to że w robocie mam Philipsa 21\" co tolecam Philipsa :D pozdro...
Napisano 25 Czerwiec 200321 l Radius,EIZO lub SONY - jesli masz kase LG , Samsung , VievSonic jesli jej nie masz
Napisano 25 Czerwiec 200321 l ja polecam sony multiscan trinitrony i flat sa prawie /zaznaczam prawie / wszystkie ok na co jescze musisz uwazac ile herz max ma polecam belinea bo s dobr i tanie heh musze sie wzias za benchmark od monitorow widze poki co trzebya jescze opisy tabletow skonczyc ...
Napisano 25 Czerwiec 200321 l Posiadam Philips\'a 107P40 i jest po prostu rewelacyjny, po 20h przy kompie nie czuje nawet lekkiego zmeczenia od patrzenia na obraz. Jezeli chodzi o lg... nie wypowiadam sie. jezeli mialbym cos zasuygerowac to proponuje 22 calowego 202P40 philipa za 2350zl brutto ;) 100hz przy 1600x1200 :))) wiecej na philips.com czy jakos tam tak :) a ceny philipa na http://www.tts.com.pl/prod.asp?firma=Philips a i jezeli chodzi o dwa poziome druciki w poziomie na moniaku... trzeba byc niezlym pedantem zeby to przeszkadzalo... w praktyce widac je tylko przy calkowicie bialym lub mocno jasnym tle no i jeszcze trzeba sobie powtarzac: dwa druciki... dwa druciki.. ;)))) Pozdro