Napisano 4 Maj 200321 l Witam! Tak sie zastanawialem czy czasem nie warto by zrobic czegos takiego jak \"Work in Progress\" - czyli miejsce, gdzie webmasterzy tworzacy nowe layouty do stron mogliby zamieszczac projekty (ew. adresy do tworzonych witryn) i oczekiwac na pomocne opinie od kolegow po fachu... Wydaje mi sie to dosyc dobrym pomyslem - dla grafiki 3d utworzony osobny dzial o tym tytule i jest to chyba jedno z najbardziej pomocnych miejsc. Piszcie co o tym myslicie. Jezeli uznacie to za ciekawa rzecz to skusze sie zeby byc jednym z pierwszych, ktorzy poprosza o pomoc ;) pozdrowka!
Napisano 12 Maj 200321 l oj coś czuje żę to nie wypali...mało ludzi i tak tutaj zagląda...ale warto by było...robić propozycje layout\'ów...przed ich publikacją...w sumie to można nawet threda takiego zrobić nie trza oddzielnego tematu na forum...ale jestem za :D Może ktoś mnie skomentuje [piwo]
Napisano 21 Maj 200321 l Co do publikacji layoutow to juz taki jest zalozony przezemnie :)... A do tego jak powstaja layouty to pomysl raczej nie przyniesie skucesu a to za sprawa tego ze raczej kazdy grafik nie chce pokazywac swoich tajnikow pracy :)...w 3D tak tego nie widac ale w 2D mozna szybko sie domyslic jak kto co robi :P
Napisano 21 Maj 200321 l Originally posted by Bremen pomysl raczej nie przyniesie skucesu a to za sprawa tego ze raczej kazdy grafik nie chce pokazywac swoich tajnikow pracy :) a jakie mash te tajniki??[co?]