Skocz do zawartości

!!!pilna Pomoc Do Animacji Fal Za ŁudkĄ!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wiec tak, jest potrzebna pomoc do animacji faj za ludka. Znalazlem tutorial ang. pt.: Boat Wakes in 3ds max 6+" i powiem wam ze zrobilem czesc, ale efekt koncowy mi nie wyszedl. Plane nie chcial sie poruszac w ten sam sposob co "water", a jest mi to bardzo potrzebne. I jesli jescze mozna to w jaki sposob zrobic bardzo delikatny ruch wody gdy ludka bedzie przeplywac (ale poza jescze falami za lodzia) i zanim bedzie plynac. Poprostu animacjie wody. Z gory dziekuje.

• Odpowiedzi 3
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

ja zrobilem przed chwila caly tutek i plane sie porusza (dales 'bind to spave wrap'?) tyle, ze efekt nie jest tego najlepszy, bo woda nie powraca do początkowego stanu, lecz na poczatku robi sie wypuklosc, a potem kanal :/

Napisano

Czy moze zna ktos inny sposób na tą animacje, bo ogólne to efekt jest mi potrzebny podobny do przelatujacej komety nad wodą, gdy nad nią przelatuje to powietrze tworzy lej w wodzie i spowrotem powraca do wczesniejszej formy. Mecze się z tym już dosyć długo i nic mi sie nie udaje :( A jest mi to bardzo potrzebne. Jeśli koledzy potraficie mi pomóc, to bardzo bym o to prosił i prosił bym o przesłanie tego gotoweg pliku jaki zrobileś (3DSMAXMAN) na maila [email protected]. Z góry dziekuje