F'Uriel Napisano 20 Marzec 2005 Napisano 20 Marzec 2005 Mam takie pytanie, gdziestam mialem tutorial jak uzywac Reactora clotha zeby zrobic spadajace przescieradlo na boxa, wlasnie chcialbym zrobic cos takiego ze ten cloth zaczepic na boxie i dodac do tego modifiera - wiatra i zrenderowac gdzies w polowie animacji. Czyli ogolnie chce zrobic ladna animacje powiewajacej zaslony na oknie w celu zrenderowania i zrobienia obrazka :) moze jakies tutoriale albo pomoc? (nie wiem czy to nie mialo isc do animacja i riggin, ale nie do konca wiem co to za temat z ta zaslona jest :)
Chalek Napisano 20 Marzec 2005 Napisano 20 Marzec 2005 O ile dobrze pamiętam jest taki tutorial w maxie - dokładnie to co piszesz.
F'Uriel Napisano 20 Marzec 2005 Autor Napisano 20 Marzec 2005 ok dzienx, ale niestety mi ten help nie dziala :P wczesniej dzialal a teraz przestal sie wgrywac. Jakby ktos znal jakies strony z tutorialami o Reactorach bo to nawet fajna rzecz te reaktory :) to niech da znac
AGmakonts Napisano 20 Marzec 2005 Napisano 20 Marzec 2005 na stronie max3d.pl (chyba ją znasz) jest tutek
Rekomendowane odpowiedzi