Kampino Napisano 7 Maj 2003 Napisano 7 Maj 2003 Czy zna ktoś jakiś sposób na zrobienie realistycznegoi wodospadu, ale nie cząsteczkowo Gdy stosuję partykle-meta- albo mam nie realistyczny strumień albo samo przygotowywanie objektów do renderu trwa około 30 minut (potem walę w escape)
Gość fleczer Napisano 12 Maj 2003 Napisano 12 Maj 2003 polecam toutorial, jest ana systemie cząsteczek ale jak dobrze dobieżesz materiałi jeszcze podświtlisz fajnym niebieskim światełkiem to wygląda SUPER //pozdrowienia[spox]
Kampino Napisano 13 Maj 2003 Autor Napisano 13 Maj 2003 eee... eee... eee... tak się spytam? o jaki tutorial chodzi? moja Mozilla nie widzi tutaj żadnego adresu a co do real flowa Aleksandrze skąd to można ściągnąć gdy szukam kazą to mógłbym to ściągać ze 2 tygodnie na moim modemia a gdy szukam google\'m to nic nie znajduję i tak BTW jest jakiś tutorial lub help(łopatologiczny) do tego
TIMOTI Napisano 13 Maj 2003 Napisano 13 Maj 2003 tutaj masz link do tego tutorialu http://max3d.pl/tutoriale/kurs9/wodospad.html PoZdRaWiAm [piwo]
Kampino Napisano 14 Maj 2003 Autor Napisano 14 Maj 2003 nie zupełnie o to mi chodzilo xxxxxx xx xx xxxxxxxxxxx x x xxxxxxxxxx taki mniej więcej kształt ma mojaa rzeczka, więc taki wodospadzik jak ten w tuyorialu nie pasuje zbyt
Kampino Napisano 14 Maj 2003 Autor Napisano 14 Maj 2003 xxxxxx aaaaa xx aaaaaaaxxx aaaaaaaaa xxxxxxxxxxx aaaaaaaaaaaaaaaaaaax aaaaaaaaaaaaaaaaaaax aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaxxxxxxxxxxxxxx tam gdzie jest \'a\' nie powinno być nic ale rysunek bez \'a\' widać powyżej(przynajmniej powinno)
TIMOTI Napisano 17 Maj 2003 Napisano 17 Maj 2003 najlepiej jakbys zamiescil rysunek wtedy bedzie latwiej ci pomuc
Rekomendowane odpowiedzi