Gość Marcin Pajak (Mesjasz) Napisano 25 Marzec 2005 Napisano 25 Marzec 2005 czy moze mi ktos pomoc i wskazac jakies dobre tutoriale do nauki modelowania i poznania opcii modelujacych maxa .jestem uzytkownikiem maxa od niedawna ,przesiadlem sie z lightwave .ucze sie glownie z ksiazek takich jak : 3d studio max ,teraz zaczolem Po prostu 3ds max 4,oraz zakupilem Czarna ksiege animatora,ale wydaje mi sie ze nauka (modelowania) z dobrych tutoriali bedzie znacznie efektywniejsza. Chcialbym jeszcze tylko powiedziec ze ta stronka jest naprawde super . dzieki i pozdrawiam
tweety Napisano 25 Marzec 2005 Napisano 25 Marzec 2005 a więc... po pierwsze primo: witamy po drugie primo: wiemy, wiemy jest super po trzecie primo: tutaj ( http://www.max3d.pl/show.php?id=linki ) znajdziesz linki zawierające prawie całą wiedzę na temat grafiki 3d po czwarte primo: dlaczego kupiłeś od razu tak dużo książek?? (tyle wiedzy naraz jest niezdrowe)
Dr. eA Napisano 25 Marzec 2005 Napisano 25 Marzec 2005 Poszukaj cos o boxmodelingu IMO: najprostrzy i najlepszy sposob na modele (szczegolnie organika).
illy Napisano 25 Marzec 2005 Napisano 25 Marzec 2005 max3d.pl w dziale tutoriale masz wypociny naszych uzytkownikow i nie tylko ;]
Gość Marcin Pajak (Mesjasz) Napisano 26 Marzec 2005 Napisano 26 Marzec 2005 dzieki wielkie za pomoc .prubuje robic głowe zeskiej postaci i stwierdziam ze to jes to o co mi chodzilo .tylko niewiedzialem ze to sie boxmodeling nazywa . aaaaa mozecie mi cos powiedziec na temat innych technik modelowania?? dzieki!!
3dsmaxman Napisano 26 Marzec 2005 Napisano 26 Marzec 2005 istnieje jeszcze modelowanie poprzez przekroje (Loft), poprzez prymitywy (LOL?), poprzez NURBS...
Rekomendowane odpowiedzi