Marduk Napisano 27 Marzec 2005 Share Napisano 27 Marzec 2005 To co dane jest wam tu zobaczyć to po części digital, po części montaż - wyszło tak jak wyszło. Chodziło mi głównie o klimat, który i tak wyszedł troche inaczej niż zamierzałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Big Foot Napisano 27 Marzec 2005 Share Napisano 27 Marzec 2005 Troszke zbyt blade to wszystko, może podciągnąć kontrast w góre? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 27 Marzec 2005 Autor Share Napisano 27 Marzec 2005 A ja go zmniejszałem z myślą o tym, ze większość osób zawsze narzeka, ze jest za ciemno... no ale ok ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pa6L0 Napisano 27 Marzec 2005 Share Napisano 27 Marzec 2005 podoba mi się..serio i temat i wykonanie..choć hmm nie wiadomo na czym on lezy i czy on nie żyje....ja bym dorysował twarz za tą maską...z daleko widac jakby to był ząbi bo jest tam taka biała plama przypominajaca oko zombie..może to zamierzone może tot ylko zarys refleksu szyby...ale ogulnie całkiem ok .po zabawie kontrastem trzeba było jeszcze troche przesunąć jasnością bo ściemniłeść wszystko i ledwo widać szczeguły...a w takim obrazku szczeguły to kwintesencja całego obrazka np te otworki na czubku maski które sa najbardziej wysunięte do widza :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tajemniczy_pan Napisano 30 Marzec 2005 Share Napisano 30 Marzec 2005 pan vader jak malowany, podoba sie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 31 Marzec 2005 Share Napisano 31 Marzec 2005 Pierwsze wrazenie to Tank jr. z kłeja w gigerowskiej otoczce....co nie znaczy ze niefajne...a klimat jest i to jaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 1 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2005 Szczerze mówjąc to kazdemu ze znajomych, którym to pokazywałem kojarzyło się to z czym innym. Jednym z Falloutem, innym z Wolfenstainem itd. A co do Gigera, to jakoś nie zauważam podobieństwa w stylu... może w klimacie, ale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi