ewikary Napisano 1 Kwiecień 2005 Napisano 1 Kwiecień 2005 zem gdyz zdowymodelowal glowe i prosze mnie tu krytykowac i zgadywac w czym robione
gucias Napisano 1 Kwiecień 2005 Napisano 1 Kwiecień 2005 Koleśzostaw moją głowe w spokoju :) i czemu taka kanciata ???
WToreK Napisano 1 Kwiecień 2005 Napisano 1 Kwiecień 2005 no ze glowa le kristofera zem gdyz zdowymodelowal Po jakiemu to jest napisane tez mamy zgadywac? Ladna glowka, troche pyzaty gosc, ale twarz ma wyraz jakis to na plus. Pokaz siatke.
boba Napisano 1 Kwiecień 2005 Napisano 1 Kwiecień 2005 wreszcie jakaś głowa nie odbijana przez symetrie...i bez wygładzania. wyglada jakbys ja modelowal w drewnie/glinie a nie na kompie :) i dlatego jest fajna czekamy na sitke i moze pokaż zdjecie(a) referencyjne - porówna sie z oryginałem hehe ...a co do progamu - hmm daj print screena bo Ci nie uwiezy nikt :D ps. cfaniku ty ;)
ewikary Napisano 1 Kwiecień 2005 Autor Napisano 1 Kwiecień 2005 a co do sitki i print screena to beda moze za pare dni bo komputra z projektem to mam w innym powiecie:)
little-ninja Napisano 6 Kwiecień 2005 Napisano 6 Kwiecień 2005 nom ale nikt jeszcze nie zgadł w jakim programie to było dłubane nooo luudzie ;) poz
KLICEK Napisano 6 Kwiecień 2005 Napisano 6 Kwiecień 2005 pachnie zmodelerem albo milkiem ale moze to byc rownie dobrze kazdy inny program
little-ninja Napisano 6 Kwiecień 2005 Napisano 6 Kwiecień 2005 a co to ten milk chetnie sie dowiem ...poki co nietrafione heh
boba Napisano 6 Kwiecień 2005 Napisano 6 Kwiecień 2005 autocad tyż nie ;) ps moze ewikary wreszcie podrzuci siteczke to byloby łatwiej, albo chociaz pare innych ujec i moze... detal nosa abo malzowiny uchowej czy jak tam :D bom tego nader ciekaw... pozdrawiam, boba
dirty Napisano 6 Kwiecień 2005 Napisano 6 Kwiecień 2005 heh, calkiem podobny do naszego forumowego Marcina ;) zrobiona pewno w zbrushu :)
ewikary Napisano 6 Kwiecień 2005 Autor Napisano 6 Kwiecień 2005 po pierwsze dziekuje ekspertom bobie i little ninji za wsparcie (cwaniaki uczcie sie!:) a tera siatka pozdrawiam
ewikary Napisano 6 Kwiecień 2005 Autor Napisano 6 Kwiecień 2005 a tera dla le kristofera na zyczenie twarz wygladzona w vizie i z kolorkiem (wyszedl jak z plasteliny ale mi sie podobuje:)
ewikary Napisano 6 Kwiecień 2005 Autor Napisano 6 Kwiecień 2005 no teraz juz sie uda bo za szybko klikam w zle miejsca hehe to wina brudnej myszy:)
gucias Napisano 15 Kwiecień 2005 Napisano 15 Kwiecień 2005 -za małe oczy -za duży nos -zbyt pyzaty -fryz nie ten koleś popraw to bom nader niezadowolony
Master Kiełbaster Napisano 15 Kwiecień 2005 Napisano 15 Kwiecień 2005 koleś jest robiony z plasteliny a siateczka rysowana w paintcie :P
Rekomendowane odpowiedzi