Napisano 1 Kwiecień 200520 l zem gdyz zdowymodelowal glowe i prosze mnie tu krytykowac i zgadywac w czym robione
Napisano 1 Kwiecień 200520 l no ze glowa le kristofera zem gdyz zdowymodelowal Po jakiemu to jest napisane tez mamy zgadywac? Ladna glowka, troche pyzaty gosc, ale twarz ma wyraz jakis to na plus. Pokaz siatke.
Napisano 1 Kwiecień 200520 l wreszcie jakaś głowa nie odbijana przez symetrie...i bez wygładzania. wyglada jakbys ja modelowal w drewnie/glinie a nie na kompie :) i dlatego jest fajna czekamy na sitke i moze pokaż zdjecie(a) referencyjne - porówna sie z oryginałem hehe ...a co do progamu - hmm daj print screena bo Ci nie uwiezy nikt :D ps. cfaniku ty ;)
Napisano 1 Kwiecień 200520 l Autor a co do sitki i print screena to beda moze za pare dni bo komputra z projektem to mam w innym powiecie:)
Napisano 6 Kwiecień 200520 l nom ale nikt jeszcze nie zgadł w jakim programie to było dłubane nooo luudzie ;) poz
Napisano 6 Kwiecień 200520 l pachnie zmodelerem albo milkiem ale moze to byc rownie dobrze kazdy inny program
Napisano 6 Kwiecień 200520 l autocad tyż nie ;) ps moze ewikary wreszcie podrzuci siteczke to byloby łatwiej, albo chociaz pare innych ujec i moze... detal nosa abo malzowiny uchowej czy jak tam :D bom tego nader ciekaw... pozdrawiam, boba
Napisano 6 Kwiecień 200520 l heh, calkiem podobny do naszego forumowego Marcina ;) zrobiona pewno w zbrushu :)
Napisano 6 Kwiecień 200520 l Autor po pierwsze dziekuje ekspertom bobie i little ninji za wsparcie (cwaniaki uczcie sie!:) a tera siatka pozdrawiam
Napisano 6 Kwiecień 200520 l Autor a tera dla le kristofera na zyczenie twarz wygladzona w vizie i z kolorkiem (wyszedl jak z plasteliny ale mi sie podobuje:)
Napisano 6 Kwiecień 200520 l Autor no teraz juz sie uda bo za szybko klikam w zle miejsca hehe to wina brudnej myszy:)
Napisano 15 Kwiecień 200520 l -za małe oczy -za duży nos -zbyt pyzaty -fryz nie ten koleś popraw to bom nader niezadowolony