miwt Napisano 5 Kwiecień 2005 Napisano 5 Kwiecień 2005 potrzebyje pilnie renderka brazil..pliss..dajce lineczka jesli macie:)..pozdro
yaras Napisano 5 Kwiecień 2005 Napisano 5 Kwiecień 2005 http://www.splutterfish.com/sf/sf_gen_page.php3?page=rio
miwt Napisano 5 Kwiecień 2005 Autor Napisano 5 Kwiecień 2005 hmm..bylem na tej stronce i nie chce sie zgrac uzywam flash geta i plik zajmuje 25 kilo i jest niby zgrany a potem nnie da sie rozpakowac:/
Zaleze Napisano 5 Kwiecień 2005 Napisano 5 Kwiecień 2005 Mi także niechce się rozpakować próbowałem flash get i IE i nieda się pliku rozpakować
sanki Napisano 5 Kwiecień 2005 Napisano 5 Kwiecień 2005 sciagacie sobie tak od razu prawym przyciskiem i zapisz zapewne :D musze was poinformowac ze to jest tylko link do stronki z formularzem po wypelnieniu ktorego bedziecie mogli sobie sciagnac brazila dopiero. plik zajmuje 1.8 mega i sciaga sie bez problemow jesli mowa o brazil rio na maxa6 powodzenia ps. nie zapomnijcie o ciasteczkach
Melonik Napisano 5 Kwiecień 2005 Napisano 5 Kwiecień 2005 A ja mam banalne pytanie :(:( Jak to zainstalować ??
Rekomendowane odpowiedzi